«Ενημερωτική εκδήλωση, για την παρουσίαση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων»

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7%cf%82Το Επιμελητήριο Βοιωτίας και η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ),  έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του «Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων», την Τρίτη,  18 Οκτωβρίου 2016  και ώρα 18:30, το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας (Λ.Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά).

Στην διάρκεια την εκδήλωσης θα  γίνει αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος από τους εισηγητές:

  • Καθηγητή Πέτρο Μάλλιαρη – Επιστημονικός Συντονιστής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
  • Μάκη Φιτέογλου, Στέλεχος της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης της ΕΕΔΕ.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει ανοιχτή συζήτηση για το πρόγραμμα, όπου θα μπορείτε να θέσετε τα ερωτήματά σας.

Δηλώσεις συμμετοχής

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Βοιωτίας www.viotiachamber.gr μπορείτε να κατεβάσετε την δήλωση συμμετοχής στην εκδήλωση, την οποία θα πρέπει να αποστείλετε, έως την 14 Οκτωβρίου 2016 στο email: fountas@viotiachamber.gr

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Βοιωτίας/ κ. Ευάγγελο Φουντά, τηλ.:2261028281 ή με την ΕΕΔΕ/κα Λ . Παπαχαραλαμπους, τηλ.: 2710 227141-2.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα           

Το πρόγραμμα  είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμών και αυτοαπασχολούμενων  τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management). Επισημαίνεται δε ότι στα  27 χρόνια λειτουργίας του,  έχουν  αποφοιτήσει  Πανελλαδικά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα,  Λιβαδειά , Ιωάννινα, Κυκλάδες,  Ρόδο, Λαμία, Βόλο, Καλαμάτα, Κοζάνη, Δράμα , Κόρινθο, Κομοτηνή, Ρέθυμνο, Χαλκίδα  και Χανιά κ.α) 4.200 στελέχη  που ήδη έχουν  επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό καθηγητών με έμπειρους μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Έναρξη της 2ης Σειράς Βοιωτίας:   18 Νοεμβρίου 2016

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί το Μάιο του 2018 και τα μαθήματα θα διεξάγονται στην ελληνική γλώσσα, Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00, ανά δεκαπέντε ημέρες.

Δικαίωμα Συμμετοχής: 3.900€,  μη μέλη    &  3.700 € τα μέλη Επιμελητήριου Βοιωτίας.

Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Υπεύθυνος για την διοργάνωση και διεξαγωγή του προγράμματος είναι ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους, τηλ: 22610-27031.

 

Οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα μπορούν να απευθύνονται  στα γραφεία  στα γραφεία της Ε.Ε.Δ.Ε., Τηλ.:(210) 21 12 000-9(Εσωτ. *622  & *623), FAX: (210)21 12 024 & 028.

κ. Νίκο Βλασσόπουλο ή κ. Μάκη Φιτέογλου

Web Site: www.eede.gr  E-mail: mba-programs@eede.gr

Advertisements
This entry was posted in Επιμελητήριο Βοιωτίας. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s