Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς: Δελτίο τύπου για το τελευταίο (31/10/2016 ) δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δ.Α.Α.

otaΣτο τελευταίο (31/10/2016 ) δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Διστόμου- Αράχοβας-Αντίκυρας και με αφορμή εισήγηση θέματος για μερική τροποποίηση του Ο.Ε.Υ. αλλά και ερωτήματα που τέθηκαν από δημοτικούς συμβούλους , ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς , που εκπροσωπούταν από τον πρόεδρό του και τον οργανωτικό γραμματέα στην εν λόγω συνεδρίαση , τοποθετήθηκε για τον ορισμό αναπληρωτή προϊσταμένου σε αυτοτελές τμήμα προγραμματισμού οργάνωσης πληροφορικής και διαφάνειας , εκφράζοντας συγκεκριμένα ερωτήματα που δεν απαντήθηκαν από τη δημοτική αρχή και επέστησε την προσοχή προς τον κύριο Δήμαρχο όσο και προς ολόκληρο το σώμα , ότι αν δεν συντρέχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις που απαιτούνται από το νόμο , ο ορισμός είναι λανθασμένος και μη νόμιμος και θα έπρεπε να ανακληθεί .

Παρ’ όλο που εμφατικά επιμείναμε ( όπως είπε και ο πρόεδρος μας απευθυνόμενος προς τον κ. Δήμαρχο τόσο για να προστατέψουμε τη νομιμότητα όσο και τον ίδιο το θεσμό του Δημάρχου Δ.Α.Α), δεν εισακουστήκαμε .

Ήρθε όμως πράξη του Ελεγκτικού Συνεδρίου η οποία επιστρέφει αθεώρητο χρηματικό ένταλμα πληρωμής το οποίο εκδόθηκε από το Δήμο Δ.Α.Α. και αφορούσε στην καταβολή επιδόματος θέσης ευθύνης στο αυτοτελές τμήμα προγραμματισμού οργάνωσης πληροφορικής και διαφάνειας , καθόσον η εντελλόμενη δαπάνη δεν είναι νόμιμη.

Κατόπιν και αυτής της εξέλιξης , καλούμε όλους να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά πως δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να παίξει (ακούσια ή εκούσια )παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων-συναδέλφων και θα είμαστε πάντα παρόντες στον αγώνα για ισονομία και αξιοκρατία τόσο στο φάσμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όσο και σε ολόκληρη την κοινωνία.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΟΡΓ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ       ΜΑΝΟΥΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Advertisements
This entry was posted in Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s