Ενημερώσεις της Λαϊκής συσπείρωσης Στερεάς Ελλάδας.

image001ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ στο Π.Σ. της Τετάρτης  14/12/16

Για το Θέμα :  Έγκριση του Αναθεωρημένου Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων   (ΠΕΣΔΑ) Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Παρακολουθήσαμε με προσοχή την συζήτηση που έγινε πριν λίγες μέρες σε επίπεδο διαλόγου με τους Δήμους, αλλά και στην  Επιτροπή Περιβάλλοντος….

Προσπαθήσαμε να μελετήσουμε το πολυσέλιδο κείμενο που διανεμήθηκε….

Θεωρούμε πως είναι σκόπιμο και αναγκαίο να διατυπώσουμε ορισμένες σημαντικές παρατηρήσεις…..

 1. Το Περιφερειακό Σχέδιο είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στον Εθνικό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων που προώθησε η Κυβέρνηση στην βάση των κατευθύνσεων της Ε.Ε.
 2. Συνδέει την διαχείριση των απορριμμάτων με την αξιοποίηση τους σε διάφορους τομείς που μπορεί να προκύψει πολύ σημαντικό επιχειρηματικό κέρδος, ανοίγοντας διάπλατα τις πόρτες για την διείσδυση των κεφαλαιοκρατών, που ήδη έχουν εκφράσει έμπρακτα και συγκεκριμένα το ενδιαφέρον τους.
 3. Δεν προσδιορίζει συγκεκριμένους περιορισμούς στην μέθοδο επεξεργασίας των απορριμμάτων και δεν αποκλείει την καύση.
 4. Δεν γίνεται πολύ συγκεκριμένο με τα βιομηχανικά απόβλητα και την διαχείριση τους, αν και αποτελούν συντριπτικά μεγαλύτερο όγκο από τα αστικά απόβλητα.
 5. Περιγράφει τις εγκαταστάσεις που ήδη λειτουργούν, χωρίς να αναφέρεται στα προβλήματα και τις αδυναμίες που υπάρχουν εξ αιτίας του ρυθμού χρηματοδότησης αλλά και διοικητικών αστοχιών ( όπως αυτή στον ΧΥΤΑ της Λαμίας που σχεδιάστηκε και επιδιώκεται να γίνει μέσα σε λατομική ζώνη με ότι αυτό συνεπάγεται) .
 6. Προβλέπει νέες εγκαταστάσεις ( ΧΥΤΥ, ΜΕΑ και ΣΜΑ) αλλά δεν τις χωροθετεί, μιλώντας γενικόλογα.
 7. Δεν λύνει το ζήτημα του Φορέα υλοποίησης του ΠΕΣΔΑ και τους φορείς που θα έχουν την ευθύνη λειτουργίας των όποιων εγκαταστάσεων, παίζοντας με την επικρατούσα αντιπαράθεση γύρω από την νομιμότητα του Περιφερειακού ΦοΔΣΑ Α.Ε. Φαίνεται να ικανοποιεί τα αιτήματα του Δήμου Λεβαδέων και Λοκρών, ενώ ταυτόχρονα αγνοεί τον Δήμο Δομοκού, που διαθέτει δικό του ΧΥΤΑ.
 8. Η οικονομοτεχνική μελέτη που στηρίζεται είναι αμφισβητήσιμη, ενώ λείπει οποιαδήποτε αναφορά στην αναγκαία χρηματοδότηση και το πώς αυτή θα εξασφαλιστεί.
 9. Δεν κάνει λόγο για το ποιος θα έχει καθοριστικό λόγο στην διαμόρφωση του κοστολογίου… άρα και του τιμολογίου χρέωσης των ενδιαφερομένων ( λαού και επιχειρήσεων ).
 • Δεν αποσαφηνίζει τον δημόσιο χαρακτήρα όλων των εγκαταστάσεων και δεν διασφαλίζει τους όρους εργασίας των εργαζομένων σε αυτές.
 • Δεν αντιμετωπίζει ενιαία και με την λογική της εξασφάλισης του δημόσιου χαρακτήρα της αποκομιδής και όποιας μεταφοράς των απορριμμάτων

Με αυτές τις παρατηρήσεις και ενώ η προσπάθεια μας να μελετήσουμε την πραγματική κατάσταση και το σχέδιο συνεχίζεται…… ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ το ΠΕΣΔΑ.

14-12-2016

ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

ΣΟΦΙΑ ΝΤΟΥΡΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

*******

Επίκαιρη ερώτηση – αναφορά στο Π.Σ. της Τετάρτης 14/12/16

Με βάση τις ανακοινώσεις των σωματείων περιοχής Αλιβερίου και της Λ.Σ. Δήμου Λοκρών, οι οποίες περιγράφουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα Κ.Υ. Αλιβερίου και Λάρυμνας, ζητάμε να μας απαντήσετε τι μέτρα θα πάρετε και τι ενέργειες θα κάνετε ώστε να αντιμετωπιστούν τα τεράστια προβλήματα που έχουν.

14-12-2016

ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

ΣΟΦΙΑ ΝΤΟΥΡΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις των σωματείων και της ΛΣ Λοκρών

*******

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ (ΚΛΑΔΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ – ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΤ. ΕΥΒΟΙΑΣ – ΣΥΝ/ΧΩΝ  ΝΟΤ. ΕΥΒΟΙΑΣ – ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΜΗΣ – ΟΓΕ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΛΙΒΕΡΙ 11-12-2016

Η δυναμική διεκδίκησης που αναπτύσσεται στη περιοχή που καλύπτει το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ, για ένα ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ που θα καλύπτει τις ανάγκες πρωτοβάθμιας περίθαλψης 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες το χρόνο, λειτουργώντας μέσα σε ένα αποκλειστικά δημόσιο σύστημα υγείας και πρόνοιάς για όλους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις  με πλήρη και επαρκή χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, με μαζικές προσλήψεις μόνιμου, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης επιστημονικού και υγειονομικού προσωπικού, ενόχλησε έντονα κάποια συμφέροντα που είναι στενά δεμένα επιχειρηματικά και πολιτικά, με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον τομέα της ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ!
Η Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Κύμης-Αλιβερίου εξέδωσε ανακοίνωση.
Στην προσπάθεια τους να υπονομεύσουν την αναπτυσσόμενη δυναμική μιλούν για παραπληροφόρηση και ψευδή φημολογία.

Η αλήθεια για το Κ.Υ. ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ που ξέρει πολύ καλά o ο λαός της περιοχής γιατί την αντιμετωπίζει καθημερινά είναι:

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΗ.
Στη δύναμη του Κ.Υ. ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ είναι 11 γιατροί γενικής ιατρικής συν ένας που κάνει το αγροτικό του.
Από αυτούς μία ιατρός είναι σε άδεια κύησης , 5γιατροί σε περιφερικά ιατρεία (2 στην Αμάρυνθο, 1 στη Γυμνού, 1 στα Θαρούνια, 1 στο Νεοχώρι) και 2 γιατροί, όλο το ΝΟΕΜΒΡΗ με απόσπαση για ενίσχυση του Νοσοκομείου ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
Υπόλοιπο ιατρών για το Κ.Υ. ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: 3 γιατροί!
Αυτοί οι 3 γιατροί έχοντας εξαντλήσει το όριο της υπερωριακής τους απασχόλησης απασχολούμενοι χωρίς αμοιβή κράτησαν ανοικτό το Κ.Υ. ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ την τελευταία εβδομάδα του ΝΟΕΜΒΡΗ!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ.
Δεν υπάρχουν αντιδραστήρια Γενικής Αίματος στο μικροβιολογικό εργαστήριο.
Δε γίνεται καθόλου Γενική Αίματος, εδώ και αρκετό καιρό.
Περιστασιακά παρουσιάζονται προβλήματα τροφοδοσίας αναλώσιμων υλικών (γάντια, ακτινολογικά φιλμ)

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΙΤΗ.
Υπάρχει ένας τραυματιοφορέας που κάνει όλες τις νυχτερινές βάρδιες, γιατί πρέπει να υπάρχει κάποιος τη νύχτα.

Οι οδηγοί  είναι δύο και δεν καλύπτονται όλες οι βάρδιες.
Καθαρίστρια δεν υπάρχει στο Κέντρο Υγείας, παρά μόνο μία που κάνει ένα τετράωρο τις καθημερινές.
Υπάρχει μόνο ένας φύλακας που δουλεύει τις πιο πολλές φορές νύχτα

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ
Για ποιο υποσταθμό του ΕΚΑΒ μιλά στην ανακοίνωση της η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ότι ιδρύθηκε; Ποιο είναι το προσωπικό του; Ανήκει στο συντονισμό του ΕΚΑΒ;
Μήπως εννοούν τον ανεκπαίδευτο οδηγό ο οποίος μόνος του κάνει τις διακομιδές; ή μήπως τον γιατρό που παρανόμως του ζητείται να κάνει και τον διασώστη;

Ζητάμε να γίνει πραγματικός υποσταθμός ΕΚΑΒ με εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΜΠΤΗ
Τα τελευταία 5 χρόνια από το Κέντρο Υγείας Αλιβερίου έχουν φύγει 10 γιατροί, χωρίς να γίνει καμία πρόσληψη.

Το Κέντρο Υγείας εξυπηρετεί κάθε μέρα στα τακτικά και στα επείγοντα, πάνω από 200 ασθενείς

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΤΗ 
Το άμεσα επόμενο χρονικό διάστημα θα αρχίσει η σταδιακή παραλαβή και στελέχωση του νέου Νοσοκομείου ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
Το παράδειγμα του Κέντρο Υγείας Ιτέας που κατάργησαν τις εφημερίες του για να μην μπει λουκέτο στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας δείχνει τη σχεδιασμένη διαδρομή και για το Κ. Υ. ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Η απόσταση ανάμεσα στην υποβάθμιση – απαξίωση και το κλείσιμο είναι τόσο μικρή που είναι αόρατη για την κοινή όραση.
Η συνέχιση της λειτουργίας του Κ. Υ. ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ σαν «πρωινάδικου» μόνο για συνταγογράφηση σημαίνει κλείσιμο του Κ. Υ. ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ όπως το γνωρίσαμε και όπως το έχει ανάγκη ο λαός της περιοχής μας.
Διεκδικούμε:

 • Άμεσες προσλήψεις μόνιμου, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης επιστημονικού και υγειονομικού προσωπικού.
 • Αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα Υγείας και Πρόνοιας για όλους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, όλες τις μέρες και όλες τις ώρες του χρόνου.
 • Καμία επιχειρηματική δράση στο χώρο της Υγείας.
 • Πλήρη και επαρκή χρηματοδότηση όλων των δημόσιων Μονάδων Υγείας-Πρόνοιας από τον κρατικό προϋπολογισμό.

***********

                                                                                 ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΛΣ ΛΟΚΡΩΝ

Οι χθεσινές συγκυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλά και η σημερινή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο όνομα της κρίσης με τις πολιτικές τους, την εφαρμογή των μνημονίων, των εφαρμοστικών νόμων εκπληρώνοντας τις επιταγές της ΕΕ, του ΔΝΤ και του μεγάλου κεφαλαίου εμπορευματοποιούν και ιδιωτικοποιούν την υγεία, τη κοινωνική πρόνοια, διαλύουν την κοινωνική ασφάλιση.

Περικόπτοντας δαπάνες από τον κρατικό προϋπολογισμό στους τομείς αυτούς έκλεισαν και διέλυσαν νοσοκομεία, πολυιατρεία, κέντρα υγείας και υγειονομικούς σταθμούς σε όλη την χώρα.

Από αυτή την κατάσταση δεν έμεινε ανέπαφος ο νομός μας, η περιοχή μας.

Το νοσοκομείο  Λαμίας είναι διαλυμένο, τα κέντρα υγείας υπολειτουργούν.

Στη Λάρυμνα ο υγειονομικός σταθμός της ΛΑΡΚΟ-ΙΚΑ παλαιότερα, μετά το μεγάλο ατύχημα της 2.11.1979 που στοίχισε στην περιοχή έξι νεκρούς και πάνω από δέκα τραυματίες και τις δυναμικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων, λειτουργούσε με ιατρούς ΙΚΑ σε 24ωρη βάση, με ιατρούς ειδικοτήτων χειρούργου, ορθοπεδικού, οφθαλμίατρου, οδοντιάτρου ,παιδιάτρου, με μικροβιολογικό και ακτινολογικό εργαστήριο, με μικρό οργανωμένο χειρουργείο, τρία ασθενοφόρα κλπ

Επίσης ανελλιπώς λειτουργούσε το αγροτικό ιατρείο μία φορά την εβδομάδα.

Αυτές οι δομές και υποδομές κάλυπταν σε σχετικά καλό επίπεδο τις βασικές ανάγκες της υγείας των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ, ιχθυοτροφείων, αμμοβολών και των κατοίκων των χωριών Λάρυμνας, οικισμού ΛΑΡΚΟ, οικισμού ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, ΜΑΡΤΙΝΟΥ, ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ, ΚΟΚΚΙΝΟΥ, ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ, ΚΑΣΤΡΟΥ και ευρύτερα ακόμα..

Η διάλυση του άρχισε επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ με την απομάκρυνση των ιατρών χειρούργου, οφθαλμίατρου, ορθοπεδικού και οδοντίατρου.

Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ  περιέκοψε τους ιατρούς ΙΚΑ από την λειτουργία της 24ωρης βάσης μειώνοντας ταυτόχρονα τον αριθμό των ιατρών και η ΛΑΡΚΟ σταμάτησε την λειτουργία του μικροβιολογικού εργαστηρίου.

Σήμερα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που κινείται στις ίδιες ράγες και ίδια κατεύθυνση  με τις προηγούμενες κυβερνήσεις επιδιώκει την οριστική διάλυση του, αφού τους δύο ιατρούς ΙΚΑ που αποχωρούν από τον υγειονομικό σταθμό- ο ένας έχει ήδη αποχωρήσει- σχεδιάζει να τους καλύψει  με ένα ιατρό ο οποίος θα επισκέπτεται τον χώρο μόνο μια φορά την εβδομάδα για να καλύψει  τις τεράστιες ανάγκες των εργαζομένων και του λαού της περιοχής.

 Την ίδια στιγμή τον αγροτικό ιατρό τον έχει περικόψει και δεν επισκέπτεται τον χώρο κάθε εβδομάδα, αλλά όποτε του το επιτρέψουν.

Είναι φανερό ότι αν περάσουν αυτές οι επιλογές το πλήγμα και οι συνέπειες θα είναι τραγικές για όλες τις λαϊκές οικογένειες, οι οποίες θα αναγκασθούν να βάλουν πιο βαθειά το χέρι στην τσέπη και να πληρώνουν για να έχουν υγεία και να ξεπουλάνε την περιουσία τους για να ζήσουν.

Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  καταγγέλλει, απορρίπτει και είναι κατηγορηματικά αντίθετη με αυτές τις αντιλαϊκές επιλογές που εφαρμόζει και προωθεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στον τομέα της υγείας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Δημόσια-Δωρεάν υγεία περίθαλψη για όλους.  Πλήρη χρηματοδότηση των δομών και υποδομών υγείας από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Προσλήψεις μόνιμου ιατρικού, νοσηλευτικού και βοηθητικού  προσωπικού, με πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Χρηματοδότηση των δομών και υποδομών για όλες τις λειτουργικές ανάγκες, για ιατρικά μηχανήματα, φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ο Υγειονομικός Σταθμός ΛΑΡΚΟ-ΙΚΑ να λειτουργήσει με το καθεστώς που προϋπήρχε του 2009, να συμπληρωθεί με τους ιατρούς ειδικοτήτων που καταργήθηκαν.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ο αγροτικός ιατρός να επισκέπτεται το αγροτικό ιατρείο Λάρυμνας τουλάχιστον τρείς φορές την εβδομάδα.

Σε αυτή την κατεύθυνση και με γνώμονα την πλήρη εξυπηρέτηση των σύγχρονων διευρυμένων λαϊκών αναγκών θα δώσουμε την μάχη με όλες μας τις δυνάμεις.

Σε αυτή την κατεύθυνση καλούμε το λαό να συσπειρωθεί και να απαιτήσει αγωνιστικά όσα δικαιούται και του ανήκουν.

Σε αυτή την κατεύθυνση καλούμε τον Δήμο ΛΟΚΡΩΝ να αντιδράσει και να κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες που χρειάζονται για να αποτραπεί η διάλυση των δομών και υποδομών υγείας, για να υλοποιηθούν τα αιτήματα που προβάλλει ο λαός της Λάρυμνας – Οικισμού Λάρκο και της περιοχής.

Προκειμένου να αντιμετωπισθεί η κατάσταση πιστεύουμε πως θα ήταν χρήσιμη η σύγκληση έκτακτου Δ.Σ.

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ

 Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΑΡΥΜΝΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΝΥΔΡΙΩΤΗΣ

*****************

Επίκαιρη ερώτηση στο Π.Σ. της Τετάρτης 14/12/16

Ειδικά ζητήματα

Θεωρούμε σκόπιμο και αναγκαίο να αναφερθούμε σε ορισμένα ζητήματα που πρέπει να απασχολήσουν το Περιφερειακό Συμβούλιο.

 1. Στο ζήτημα της συνεχιζόμενης υποχρηματοδότησης και του μικρού ποσού που διατίθεται για δημόσιες επενδύσεις και φυσικά στον τρόπο που τοποθετείτε η πλειοψηφία απέναντι σε αυτό το θέμα.
 2. Στο ζήτημα των καθυστερήσεων για μέτρα στήριξης, που χρειάζονται όλα τα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας της Περιοχής. Για την έλλειψη προσωπικού και επαρκούς χρηματοδότησης, παρά τις όποιες διαβεβαιώσεις έχει δώσει ο Υπουργός Υγείας στον Περιφερειάρχη από καιρό. Πιο ειδικά καταθέτουμε επίκαιρη ερώτηση – αναφορά για τα Κ.Υ. Αλιβερίου και Λάρυμνας.
 3. Στην κατάσταση των μικρομεσαίων αυτοαπασχολούμενων σε όλες τις πόλεις της περιοχής, όπου ο ρυθμός που τα καταστήματα κλείνουν είναι εντυπωσιακός.

Το τελευταίο μόνο τρίμηνο έκλεισαν στην Φθιώτιδα 113 μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Στην Εύβοια 146, στην Βοιωτία 95 και στην Φωκίδα 29.

Ενώ το 74,3% των αυτοαπασχολούμενων στην Φθιώτιδα είναι ανασφάλιστο λόφο χρεών.

4. Έχοντας συγκεκριμένη πληροφόρηση για την ύπαρξη προβλήματος δάκου στην ελαιοκαλλιέργεια, από ορισμένες περιοχές…. πχ Ανατολική Λοκρίδα, Γλυφα. Ιτέα…. Ζητάμε να γίνει ειδική συζήτηση για να εκτιμήσουμε την δακοκτονία που έγινε εφέτος και να πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα ώστε να γίνει αποτελεσματικότερα του χρόνου.

14-12-2016

ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

ΣΟΦΙΑ ΝΤΟΥΡΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

Advertisements
This entry was posted in Λαϊκή συσπείρωση Στερεάς Ελλάδας. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s