Τα χειρότερα είναι αυτά που έρχονται!

13312782_1612497292399132_2440082528409210744_nΣτέργιος Μπακολουκάς

Μέσα σε επτά (7) χρόνια: 

Εκχώρησαν την εθνική μας ανεξαρτησία.

 Ξεπούλησαν την δημόσια περιουσία.

Διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό μιας χώρας που οι πληγές της είναι ακόμα νωπές από την προηγούμενη καταστροφή της κατοχής και του εμφυλίου.

Τώρα έχει σειρά η ιδιωτική περιουσία η οποία θα εκποιηθεί μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. 

Έπεται η εθνοκτονία των Ελλήνων, η οποία έχει αρχίσει μέσω της δημογραφικής απομείωσης, της μετανάστευσης των νέων και της συστηματικής καταστροφής του τρόπου ζωής, της σκέψης και της κουλτούρας των Ελλήνων, για να ολοκληρωθεί το έγκλημα που καλά σχεδιάστηκε.

ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΤΟΥ.

Αυτό πάει να πουλήσει στη συνάντηση που έχει με τη Μέρκελ! 

Θέλει να φύγει με σκοπό να διασώσει ό,τι σώζετε από το κόμμα του, φορτώνοντας στο Μητσοτάκη, ό,τι φόρτωσε σ’ αυτόν ο Σαμαράς.

Σκοπός του είναι να ξαναβγεί στο αντιμνημονιακό «κλαρί» και να περιμένει τον επόμενο γύρο! 

Να ο λόγος που ο «Μητσοτός»(όπως τον αποκαλούν στην Κρήτη), όχι μόνο δεν θέλει εκλογές αλλά μέσω του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, πιέζει τη Μέρκελ για το αντίθετο.

 Θέλει δηλαδή να περιμένει ώσπου να εφαρμόσει ο Τσίπρας και το 4ο μνημόνιο και μετά να έρθει αυτός ως ……….σωτήρας!! 

Δεν λαμβάνει υπόψη του καθόλου τον λαό που τον έκανε αρχηγό κόμματος.

 Άλλωστε ο λαός γι’ αυτόν και τους άλλους είναι μουλάρια δεμένα στο παχνί, που χρησιμεύουν μονάχα για να ψηφίζουν. Βεβαίως τίποτα δεν μπορεί να περιμένει κανένας από ένα στυγνό νεοφιλελεύθερο, που το όραμά του είναι ακόμα και τα άκρως κοινωνικά αγαθά, όπως είναι το νερό και η παιδεία, να δοθούν σε ιδιώτες.

ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ!

 Αν η Κυβέρνηση δώσει το επίδομα στους «χαμηλοσυνταξιούχους”, τότε ΔΕΝ θα έχουν λεφτά για να συμπληρώσουν τις συντάξεις του Α΄ τριμήνου του 2017.
ΔΕΝ υπάρχουν άλλα διαθέσιμα στα Ταμεία πλέον.

 Φαγώθηκαν!!!!! Και όχι από το λαό!

Στα τέλη του 2014 τα αποθεματικά των Ταμείων ήταν 3,7 δις. Το 2015 ήταν 2,4 δις και το δεύτερο τρίμηνο του 2016 έπεσαν στα 2,3 δις! Για τα δυο τελευταία τρίμηνα του 2016 ΔΕΝ έχουν δημοσιευτεί στοιχεία ακόμα, όμως είναι σίγουρο ότι είναι ακόμα χειρότερα.
Τ’ ασφαλιστικά ταμεία έχουν φορτωθεί με περίπου 2 δις ευρώ βραχυπρόθεσμα χρεόγραφα του κράτους, 5,7 δις ευρώ μακροπρόθεσμα και πάνω από 3,8 δις ευρώ βραχυπρόθεσμα δάνεια προς το κράτος.

 Σύνολο κρατικού χρέους προς τα ασφαλιστικά ταμεία, τουλάχιστον 11,5 δις ευρώ, τα οποία είναι αδύνατον να πληρωθούν.

 Είναι ήδη γραμμένα στο χιόνι!!!

 Καμία βελτίωση δεν μπορούμε να περιμένουμε, όταν το παρελθόν όλων αυτών των πατριδοκάπηλων, άλλα μας έχει δείξει. Οι υποσχέσεις τους είναι κίβδηλες και εκ του πονηρού. 

Εδώ ισχύει ο παλιός διάλογος:

 «Γαμπρέ μου η μύτη σου τρέχει»!

 «Είναι χειμώνας και………….. γι’ αυτό»!

 «Σε θυμάμαι και απ’ το καλοκαίρι»!

 Το πρώτο τρίμηνο του 2017 θα έχουν κάτι ψιλά για συντάξεις, το δεύτερο τρίμηνο ΔΕΝ θα έχουν σάλιο! 

Αυτό φαίνετε διαβάζοντας τον προϋπολογισμό!

Το χειρότερο είναι ότι το ετήσιο δημοσιονομικό έλλειμμα, για πληρωμή μισθών, συντάξεων και άλλων λειτουργικών εξόδων του κράτους ανέρχεται στα είκοσι πέντε (25) δις. Για να τα βρουν πρέπει σε ετήσια βάσει να δανείζονται, μέσω των τραπεζών, με έντοκα βραχυπρόθεσμα γραμμάτια, από την εσωτερική αγορά, ένα ποσό που στο σύνολό του ανακυκλούμενο, φτάνει τα πεντακόσια (500) δις. Ποσό που συνεχώς αυξάνετε και είναι άσχετο με το εξωτερικό χρέος.

 Άμα λοιπόν ο Μητσοτάκης κερδίσει τις εκλογές, θα έχει να αντιμετωπίσει ένα Αρμαγεδδώνα χρέους και αντιδράσεων.

Αυτό θέλει να αποφύγει και ταυτόχρονα να πετύχει για τον εαυτό του ο Τσί(π)ας με τις εκλογές. Να πετάξει την καυτή πατάτα στα χέρια του Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του και στη συνέχεια να ξαναβγούν στους δρόμους και να το παίζουν …. αντιμνημονιακοί.

Με τις εκλογές θέλει να μεταβιβάσει στον Μητσοτάκη την εφαρμογή του 4ου μνημονίου, ο οποίος αν και ξέρει τι έχει να πάθει, καίγετε να γραφτεί το όνομά του στη λίστα των πρωθυπουργών της Ελλάδας.

Αυτοί οι ίδιοι που θέλουν τώρα να αποδράσουν, είναι οι ίδιοι που έχουν ήδη ψηφίσει τον προϋπολογισμό που προβλέπει, μέση ετήσια επιβάρυνση του ελληνικού νοικοκυριού γύρω στα 1.500 ευρώ λόγω των αυξημένων φόρων και των μειώσεων στις δαπάνες. Έχουν ψηφήσει μέση μείωση συντάξεων της τάξεως των 185 ευρώ.

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την εκτίναξη του ελλείμματος του προϋπολογισμού του μέσου νοικοκυριού, που τρέχει σήμερα γύρω στα 20%.

Την ίδια ώρα τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας έχουν ήδη εκχωρηθεί.

 Ο αγωγός ΤΑΠ αρχίζει να παίρνει μορφή, σάρκα και οστά, γκριζάροντας τις περιοχές που θα περάσει, ενώ ιδιωτικές εταιρείες έχουν αναλάβει την προστασία του, με επικεφαλή, πρώην αρχηγό του ΓΕΣ! ο οποίος τιμά με τον …………. καλύτερο τρόπο (τρομάρα του) το εθνόσημο!!!!

Την ίδια ώρα έχει δρομολογηθεί η διάλυση της Κυπριακής δημοκρατίας και η μετατροπή της σ’ ένα διζωνικό, δικοινοτικό προτεκτοράτο με κρατικές δομές ευκαιρίας ή υβριδίου. Μαζί με την επιβολή της «λύσης» του Κυπριακού, θα λήξει και η υπόθεση του Αιγαίου όπου ήδη ασκεί κυριαρχία το ΝΑΤΟ και απαιτεί συγκυριαρχία ο Ερντογάν. Άλλωστε ήδη τα μεγάλα νησιά του Αιγαίου με πρόφαση το προσφυγικό-μεταναστευτικό έχουν καθεστώς γκρίζας ζώνης, όπου η κυβέρνηση ακολουθεί μορατόριουμ άσκησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας.

Κατά τα άλλα, λεονταρίζουμε και ενοχλούμαστε από τις παπαριές του…………………. λάτρη και υπηκόου της Novaroma! Ζουράρη!

 Ασχολούμαστε με τους τσακωμούς στη Βουλή, του φασίστα Γεωργιάδη με το γραφικό Πολάκη!

Αποπροσανατολίζουμε τη σκέψη μας με θέματα ήσσονος σημασίας και γινόμαστε ακριβοί στη στάχτη και φτηνοί στα άλευρα!

Με το μείζον όμως ΔΕΝ ασχολούμαστε και ΔΕΝ ψυχανεμιζόμαστε ότι τα πολύ άσχημα Έρχονται!!!

This entry was posted in Στέργιος Μπακολουκάς. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s