Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς : Κάλεσμα στις 18 ΜΑΡΤΗ στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς.

Στις 18 Μάρτη το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς καλεί στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς, ώρα 11:30΄ π.μ. τους εργαζόμενους ,τους ανέργους και τους συνταξιούχους να ενώσουν τις φωνές τους, με το κίνημα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο. Υψώνουμε τις γροθιές μας μαζί με τους ίδιους τους πρόσφυγες και διαδηλώνουμε για τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, ενάντια στους κοινά υπαίτιους για την δυστυχία, την φτώχεια και τον πόλεμο.
Οι πρόσφυγες, οι «χωρίς χαρτιά», οι αποκλεισμένοι, οι αναλώσιμοι, είναι το πιο ευάλωτο κομμάτι των εκμεταλλευομένων και καταπιεσμένων μαζών, αναπόσπαστο τμήμα της τάξης μας. Θύματα της πάλης για επικράτηση των αντιμαχόμενων καπιταλιστικών φατριών. Κάθε χτύπημα σε αυτούς προετοιμάζει, και τώρα όπως και στο παρελθόν τα χτυπήματα ενάντια στο σύνολο των εργαζόμενων, των ανέργων, της νεολαίας.

Ανοίγουμε το δρόμο της κοινής πάλης γιατί μόνο μαζί μπορούμε να κατακτήσουμε την ελευθερία και την αξιοπρέπειά μας. Τα πραγματικά τείχη που μας εμποδίζουν είναι αυτά του φόβου και πρέπει να τα γκρεμίζουμε κάθε μέρα, στα σχολεία και στις γειτονιές μας.

Έτσι θα γκρεμίσουμε το τείχος στον Έβρο και της Ευρώπης-Φρούριο, θα ξηλώσουμε τη Συμφωνία E.E.-Τουρκίας μαζί με όλες τις καπιταλιστικές κυβερνήσεις της φτώχειας, της καταστολής και του πολέμου.

Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από όλους αυτούς πέρα από περισσότερη δυστυχία.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη για να δώσουμε το μήνυμα απέναντι στις φασιστικές ακροδεξιές πολιτικές των: Χ.Α., ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και της Ε.Ε.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ    ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Advertisements
This entry was posted in ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛIΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s