Ενημέρωση για την σημερινή αναβολή του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρα.

Σήμερα, 10 Απριλίου, Μεγάλη Δευτέρα στις 12:00 είχε προγραμματιστεί Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας με κυρίαρχο θέμα, πέραν των οικονομικών θεμάτων, την υπολειτουργία του καταστήματος της  Τράπεζας Πειραιώς του Διστόμου, το οποίο τελικά ουδέποτε πραγματοποιήθηκε λόγω της μη προσέλευσης αρκετών συμβούλων.

Ειδικότερα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (κα Φουντά και κ. Ζάκκας) οι υπόλοιποι σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας Διστόμου προτίμησαν να απέχουν, με αποτέλεσμα, παρά την προσέλευση των περισσότερων συμβούλων των άλλων Δημοτικών Ενοτήτων, να μην συμπληρωθεί η απαιτούμενη από τον νόμο απαρτία. Μάλιστα ο κ. Ζήσης, ο κ. Μπέλλος και ο κ. Οικονόμου έφτασαν στο σημείο να προκαλούν με την συμπεριφορά τους, καθώς τους είδε όλο το Δίστομο την ώρα που ήταν προγραμματισμένο το Δημοτικό Συμβούλιο να τα «πίνουν» σε καφενείο δίπλα από το Δημαρχείο. Φαίνεται για κάποιους πως τα τσίπουρα είναι σημαντικότερα από το αν θα υπολειτουργήσει ή όχι η Τράπεζα του Διστόμου.

Ως Αντιδήμαρχος Διστόμου θέλω να καταγγείλω αυτήν την πρωτόγνωρη συμπεριφορά και αφήνω  τους Δημότες του Δήμου να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγνώμη από τους δύο πρώην Δημάρχους Διστόμου κ.κ. Καϊλη και Παπαχρήστο, καθώς και από τον κυβερνητικό βουλευτή κ. Θηβαίο (εδώ είναι το οξύμωρο πως ο κ. Θηβαίος ήταν παρών, ενώ ο επιστημονικός συνεργάτης του κ. Μπέλλος δεν προσήλθε στο Δημοτικό Συμβούλιο)  και τους πολίτες που, ενώ ήρθαν να ενημερωθούν και στηρίξουν την προσπάθεια της Δημοτική Αρχής να συνεχιστεί η αδιάλειπτη και πλήρης λειτουργία της Τράπεζας του Διστόμου, βρέθηκαν μπροστά στην απαξίωση του θεσμού από συγκεκριμένη μερίδα δημοτικών συμβούλων του Δήμου μας.

Τέλος ήθελα να δηλώσω πως οι προσπάθειες μας για να ξεπεραστεί και αυτό το πρόβλημα, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, αρχής γενομένης με την αυριανή μας συνάντηση στην Αθήνα με στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς.

Με τιμή,

Γεώργιος Αγγελόπουλος

Αντιδήμαρχος Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας

Advertisements
This entry was posted in Γιώργος Αγγελόπουλος. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s