Συλλόγος Εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς : Με παρέμβασή τους, δέσμευση από τον δήμαρχο Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας και τη δήμαρχο Λεβαδέων για συμβάσεις με ΟΛΟΥΣ τους εργαζομένους.

Σκόπιμα το απόγευμα της Παρασκευής 30/6/2017 το Υπουργείο Εσωτερικών κοινοποίησε την εγκύκλιο που ερμηνεύει το άρθρο 24 του Ν.4479/2017 όπου τελικά επιβεβαιώνει τις ανησυχίες μας.

Με απόλυτη την ευθύνη η κυβέρνηση, σύμφωνα με την εγκύκλιο, απολύει όλους τους εργαζόμενους συμβασιούχους, αφήνοντας ένα μικρό ή μεγάλο διάστημα τις υπηρεσίες καθαριότητας χωρίς προσωπικό μέχρι να υπογραφούν νέες συμβάσεις. Αυτό γίνεται σε μια περίοδο που μόλις ξεκίνησε η αποκομιδή των απορριμμάτων μετά τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, τυχαίο; Ενώ επίσης και η μισθοδοσία των εργαζόμενων συμβασιούχων από τις 7/6/2017 μέχρι τις 30/6/2017 τίθεται υπό αμφισβήτηση.    

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για μόνιμη και σταθερή εργασία , συναντήθηκε σήμερα το πρωί με το Δήμαρχο Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας ο οποίος εξέφρασε τη βούληση της Δημοτικής Αρχής , σύμφωνα και με την ομόφωνη απόφαση που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δ.Α.Α την 12/06/2017, να επισπεύσει την διαδικασία αποστολής αιτήματος κάλυψης υφιστάμενων αλλά και νέων οργανικών θέσεων και να προχωρήσει στη σύναψη νέων συμβάσεων για ΟΛΟΥΣ τους εργαζομένους συμβασιούχους του Δήμου Δ.Α.Α.

Επίσης συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με τη Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου ,  παρόντος και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέα Διαμαντόπουλου , η οποία εξέφρασε τη βούληση της Δημοτικής Αρχής , σύμφωνα και με την ομόφωνη απόφαση που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων την 07/06/2017, να επισπεύσει την διαδικασία αποστολής αιτήματος κάλυψης υφιστάμενων αλλά και νέων οργανικών θέσεων και να προχωρήσει στη σύναψη νέων συμβάσεων για ΟΛΟΥΣ τους εργαζομένους συμβασιούχους του Δήμου Λεβαδέων.

Ο αγώνας των εργαζομένων για μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη δικαιώματα για όλους δεν σταματά. Αντιλαμβανόμαστε τις προθέσεις της κυβέρνησης και τον εμπαιγμό που δέχονται οι εργαζόμενοι από τη νέα νομοθετική  από-ρύθμιση που ψήφισε. Ο αγώνας μέχρι την τελική δικαίωση των εργαζομένων συμβασιούχων συνεχίζεται.

  ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ

                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

              ΜΠΟΥΡΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                   ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

Advertisements
This entry was posted in Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s