Αλληλεγγύη στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ και παρόντες στη ανοιχτή σύσκεψη της 8ης Δεκέμβρη ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς.

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς , στα πλαίσια των αρχών του και του στόχου του για τη συγκρότηση ενός αγωνιστικού – ταξικού μπλοκ μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα, από σωματεία, συνδικαλιστές, συνδικαλιστικές κινήσεις και παρατάξεις, που θα παρεμβαίνει μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα, αλλά θα έχει και αυτοτελείς δράσεις και πρωτοβουλίες για να υπερβαίνει την απραξία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ , στέκεται αλληλέγγυος στο πλευρό των εργατών της ΛΑΡΚΟ και του αγώνα τους.

Στα πλαίσια αυτά , αντιπροσωπεία του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς , με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Μπούρα , θα παραβρεθεί   στην ανοιχτή σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου 2019 για τον συντονισμό δράσης για την ΛΑΡΚΟ ώστε να σταματήσει το έγκλημα που γίνεται εκεί.

Ο Σύλλογος εργαζομένων θα είναι  αλληλέγγυος και  αρωγός σε όποια μορφή αγώνα αποφασιστεί για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η υγεία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. Να σταματήσουν τα θανατηφόρα εργατικά «ατυχήματα» , οι επαγγελματικές ασθένειες , να σταματήσει το έγκλημα που γίνεται σε βάρος των εργατών της ΛΑΡΚΟ που πληρώνουν με τη ζωή τους τη συνειδητή , διαχρονική από όλες τις κυβερνήσεις και με κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαξίωση – εγκατάλειψή της.

Στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων μας εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ , όχι μόνο για να υπερασπιστούμε και να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα τους, αλλά επιπλέον για να δώσουμε το μήνυμα της ενότητας και του αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων ολόκληρης της εργατικής τάξης.

 Για το Δ.Σ.

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                                                                                    

                 ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                  ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

This entry was posted in Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s