Δίκτυο Βοιωτών: «Οι πολίτες ρωτούν, οι αιρετοί απαντούν», δημόσια διαδικτυακή συζήτηση την Πέμπτη 28/1/2021, στις 18:00

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Δίκτυο Βοιωτών κόντρα στον ενεργειακό «παροξυσμό» σας καλεί να πάρετε μέρος σε μια  διαδικτυακή συζήτηση μεταξύ φορέων και συλλογικοτήτων και αιρετών του νομού Βοιωτίας, με θέμα «οι πολίτες ρωτούν, οι αιρετοί απαντούν», την Πέμπτη 28/1/2021, στις 18:00, με αποκλειστικό αντικείμενο τις ενεργειακές δραστηριότητες και τις επιπτώσεις τους, τόσο στο φυσικό, όσο και στο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον της περιοχής μας.

Αφετηρία αυτής της πρωτοβουλίας είναι η εκτίμησή μας ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, ότι προκαλούνται βλάβες με ανεπίστρεπτο χαρακτήρα  και ότι επείγει η άμεση δράση, για την ανακοπή αυτής της ενεργειακής «φρενίτιδας». Επιδίωξή μας δεν είναι η επανάληψη μιας «κλασικής» συζήτησης γενικού χαρακτήρα, αλλά μια συζήτηση με πολύ συγκεκριμένη στόχευση, ως προς τα ουσιαστικά αίτια αυτής της κατάστασης, την ανάγκη της άμεσης αντιμετώπισής της και τους τρόπους με τους οποίους κάτι τέτοιο θα γίνει εφικτό. 

Με βάση τα παραπάνω και δεδομένου του μεγάλου αριθμού των συμμετεχόντων/ουσών, έχει επιλεγεί η εξής διαδικασία: θα γίνει μια πολύ σύντομη, 10΄ το πολύ, εισαγωγή από το Δίκτυο Βοιωτών και στη συνέχεια θα καλούνται εκπρόσωποι φορέων και συλλογικοτήτων του νομού να θέτουν στοχευμένα -ως προς τη θεματολογία και τα πρόσωπα στα οποία απευθύνονται-  ερωτήματα, τα οποία θα θέλαμε να απαντώνται μέσα σε χρόνο 3΄. Με τον τρόπο αυτό, ελπίζουμε ότι θα δοθεί η δυνατότητα και περισσότερα θέματα να «φωτιστούν», αλλά και οι θέσεις των αιρετών να αποσαφηνιστούν πληρέστερα.

Θεωρούμε ότι η ουσιαστική ενημέρωση της κοινωνίας του νομού μας είναι πρώτιστη προτεραιότητα, σε κάθε περίπτωση. Μεταξύ άλλων και για τις θέσεις των αιρετών του νομού. Έχοντας αυτό κατά νου, ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθείτε στην πρόσκλησή μας. Σας παρακαλούμε να μας επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας, προκειμένου να προχωρήσουμε στη δημοσιοποίηση της συζήτησης.

Με εκτίμηση

ΔΙΚΤΥΟ ΒΟΙΩΤΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ «ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ»

viotia-sos.blogspot.com 

viotiasos@gmail.com

f/b: Δίκτυο Βοιωτών

This entry was posted in Δίκτυο Βοιωτών. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s